Vacatures

Aangemaakt:06-12-2017


Zweminstructeur
Zoetermeer

Aangemaakt:11-10-2018


Tussenschoolse sport
Den Haag

Aangemaakt:11-10-2018


Tussenschoolse sport
Rotterdam

Aangemaakt:11-10-2018


Tussenschoolse sport
Rotterdam

Aangemaakt:11-10-2018


Tussenschoolse sport
Rotterdam

Aangemaakt:11-10-2018


Tussenschoolse sport
Den Haag

Aangemaakt:11-10-2018


Tussenschoolse sport
Rotterdam

Aangemaakt:07-05-2018


Overig
Den Haag / Delft / Rotterdam

Meer

 
Links
Sportloopbaan Garantieplan - Facebook pagina  Sportloopbaan Garantieplan - Linked-in pagina
 
Mediapartners

    JOS Rotterdam    Gemeente Almere

    Den Haag Marketing    Calibris

    Gemeente Amsterdam    BVM Sport

 
Partner Promo Video's
 1 
 
Opleidingen

    De Haagse Hogeschool    ROC ID College

    Academie Lich, Opvoeding    Lentiz Outdoor

    ROC Flevoland    ROC Mondriaan

 
Werkgevers

    RVKO    Active Jobbing sportvacatures

    Timeout    Kind en Onderwijs Rotterdam sportvacatures

    Beach Company    Stichting WSDH

Over ons

Over het Sportloopbaan-Garantieplan

Sportloopbaangarantieplan.nl  is de nr. 1 vacaturebank voor studenten en afgestudeerden van MBO en HBO sport- en management opleidingen in Nederland.  De samenwerking met de opleidingen , studenten en afgestudeerden staat bij ons centraal en bepaald het succes.

Studenten raadplegen bij de zoektocht naar een nieuwe baan vaak online vacaturebanken. Gezien de grote belangstelling onder werkgevers en werkzoekende studenten en afgestudeerden  in de sport- en beweegbranche is Sportloopbaan garantieplan.nl  in het leven geroepen. Het is de on-line vacature website voor, door en in dienst van sporters.

Sportloopbaangarantieplan.nl
Sportloopbaangarantieplan.nl biedt werkgevers de mogelijkheid om uitgebreid hun wensen en eisen  bij de vacaturebeschrijving op te nemen. De werkgever kan hierbij  volledig zelfstandig vorm geven aan zijn/haar vacature. De vacaturebeschrijving is dusdanig opgezet  zodat de student en afgestudeerde een compleet beeld krijgt van het aangeboden werk. Studenten en afgestudeerden  vinden op Sportloopbaangarantieplan.nl het overzicht van diverse en gevarieerde vacatures  in de sport- en beweeg branche. Studenten  kunnen zich  via de aangesloten opleiding kosteloos aanmelden en een profiel aanmaken. Op basis van dit profiel ontvangen studenten en afgestudeerden  zogenaamde job-alerts met vacatures.


Onze waarden
Binnen Sportloopbaangarantieplan.nl streven wij altijd naar een lange termijn relatie met zowel onze opdrachtgevers als de opleidingen en haar studenten. Wij zijn er letterlijk voor de sportende en/of bewegende student. . Onze service wordt daarom naast haar online activiteiten verder op de opleiding zelf en samen met de studenten uitgebouwd. Coaching on the job, sollicitatie trainingen en andere ondersteunende activiteiten worden via ons opleidingsinstituut de Academy verder vorm gegeven..

Onze missie en visie
Het Sportloopbaan-Garantieplan is een online vacature portal voor, door en in dienst van sporters Het doel: te komen tot een passende loopbaan voor de student en later de afgestudeerde in de sport ( management) en bewegingsmarkt. Het plan en de website is succesvol vanwege de commitment van de deelnemers (de Opleiding (het management), de student/afgestudeerde en het Sportloopbaan Team zelf). Met onze uitgebreide website en vele functies kunnen werkgevers de vacatures op Sportloopbaangarantieplan.nl bekend maken onder studenten en afgestudeerden. Studenten en afgestudeerden  worden per job -alert op de hoogte gehouden van de laatste vacatures. Door onze ervaring en expertise op het gebied van personeel & organisatie en een goed onderhouden relatie en partnership met de opleidingen , zijn wij in staat snel de juiste studenten en/of afgestudeerden te koppelen aan de vacatures. Het matchen van de kwaliteiten van de kandidaat met de wensen van onze opdrachtgever is onze focus.

Onze historie
Sportloopbaangarantieplan.nl is opgericht door
Paoline van Luijk-Batenburg en Clyde W Tdlohreg.. Sportloopbaangarantieplan.nl is dé nr. 1 vacaturebank voor studenten en afgestudeerden van HBO en MBO sport- en management opleidingen  in Nederland. Het is een vacaturebank voor, door en volledig in dienst van sporters.. De naam Sportloopbaan-Garantieplan is in 2010 officieel in het leven geroepen en is sinds 2012 een volledig zelfstandig opererende on-line vacature bank. Sportloopbaangarantieplan heeft een ervaren en senior werving & selectie team zodoende snel geschikte kandidaten te kunnen werven. Sportloopbaangarantieplan.nl werkt vanaf de start samen met vele sportopleidingen, sportbonden en partijen in de sport- en beweeg markt.

Partners in evenementen en organisatie
Naast Sportloopbaangarantieplan.nl kunnen werkgevers nu ook terecht bij de evenement/ en organisatie bureau in de sport- en beweeg markt. Het zijn sterke partners op het gebied van evenement organisatie en management. Op  onze de  website
kunt u hier meer informatie over vinden en onze documentatie aanvragen/downloaden.

Samenwerking
Om Sportloopbaangarantieplan.nl meer bekendheid te geven, wordt er sinds de oprichting samen gewerkt met de opleidingen en sportbonden  in de branche. Sportloopbaangarantieplan.nl werkt bijvoorbeeld samen met de opleidingen HALO, ROC Albeda, ROC Amsterdam en sportbonden zoals Skibond, de JudoBond. Onze vacatures worden dus ook getoond op de websites van deze opleidingen en organisaties. Sportloopbaangarantieplan.nl heeft daarnaast vele samenwerkingen lopen met  sport en event  gerelateerde websites. Als u ook openstaat voor een samenwerking met Sportloopbaangarantieplan.nl, kunt u contact met ons opnemen.

Website
Op de website 
krijgt de student en/of afgestudeerde een duidelijk overzicht van (afstudeer)stages en vacatures, gerangschikt naar regio en functie. Alle sport- en beweeg gerelateerde organisaties  in Nederland krijgen een gratis gebruikersaccount voor Sportloopbaangarantieplan.nl. Sportloopbaangarantieplan.nl is met dank aan de sportopleidingen in Nederland de grootste partij voor vacatures voor studenten en afgestudeerden  in de sport – en beweeg branche en streeft ernaar om het overzicht van vacatures zo compleet mogelijk te maken.

Nieuws

- Fietsexamen helpt regels en risico’s in verkeer te kennen.

- EXAMENROOSTER PRAKTISCH FIETSEXAMEN DEN HAAG 2017 IS BEKEND

- EXAMENROOSTER PRAKTISCH FIETSEXAMEN ROTTERDAM 2017 IS BEKEND